Nenek suruh saya kawin dgn laki pilihan, gram bila tahu dia sentuh tak bg tahu saya langsung

Salam semua. Saya berkahwin dengan lelaki pilihan nenek saya, Lelaki itu Kawan saya dari kecil. Saya tidak punya perasaan apa2 sama dia saya cuma anggap dia kawan. cuba bayangkan, Bagaimna hidup dengan orang yang Saya anggap Saudara, tidur sama2 dia. berkawan dari kecil perangai baik buruk dia saya tahu semua.

Tapi keluarga saya pulak tengok dia dari luaran sahaja, dia nie pengih. Sebelum kahwin tuh kami ada buat perjanjian, Bila sudah kahwin nanti dia tak boleh sentuh tuh benda , Bila masa dia sentuh Kami akan cerai, Tapi Sudah kwin Dia buat juga Dengan cara diam2 tanpa saya tahu, sebenarnya saya tahu tapi saya diam2 saja,, Yang paling saya marah,, Masa nikah tuh Dia sempat guna tuh barang, Katanya Supaya rasa malu tuh hilang, Skit hati saya.

2 bulan sudah kahwin Saya Positif hamil, Saya cuba nasihat kan dia supaya berhenti buat benda kotor tuh Sebap tak lama lagi dia akan jadi seorang Ayah, Alhmdulillahh, dia memang berhnti, tapi Setelah Perut saya brumur 7 bulan Cubaan datang. Dia guna barang tuh lagi, Malam2 saya stres fikir semua nie, Ada kala Saya mahu gugurkan kandungan saya, Lepas tuh minta cerai sama dia, Tapi saya syang baby saya,

Saya diam dia buat begitu, Tiap2 bulan gaji dia tak ckup bayar utang d sebap kan utang dadqh dia banyak, Saya sabar saya tahan demi Anak Yang ada dalam kndungan saya, Tanggal 10-11-2017 Saya Besalin, saya dapat baby girl, Dalam masa pantang tuh saya sngat2 stres, Buat krja rumah sendiri, Laki sibuk degan Benda kotor tuh.

Saya berdoa hari2 supaya suami Saya berubah, saya sangka teruk dia Masa belum ada anaknya Rupanya lebih teruk lagi Ada anaknya, Makin hari saya makin kurus Fikir semua nie, Kadang terfikir mahu lari dari rumah tapi Saya ketepikan semua tuh bila tengok Baby saya yg masih perlukan Ayah Dia.

Tak tahan dengan hidup serba kekurangan ini, Umur anak saya 3 bulan, saya mulai kerja sebagai kuli kasar, Kerja d company. Pernah satu masa, Duit saya dalam dompet tinggal Rm10 sisa bayar Kedai Sama rokok dia, utang2 dadqh dia Saya selip dalam. dompet, Saya takut kalau dia tengok tuh duit, tapi Esok kan harinya saya balik dari kerja.

Dia bagi tahu yg dia sudah guna tuh duit patak2 sama kawan dia pakai Beli benda tuh ( dadqh) Nangis saya, Saya marah2 dia.. dia diam saja

Lepas tuh dia mahu jalan saya tarik baju dia dari belakang, Terkejut saya . Dia ludah muka saya saya terdiam lepastu saya kurung diri dalam bilik sama anak saya esok harinya dia mnta maaf .. Saya maaf kan demi Anak saya.
Hari2 saya sabar dengan perangai dia.. gara2 benda tuh dia berani pukul saya. Berkali2 saya di pukul saya tahan demi Anak saya.. anak saya masa tuh baru brumur 7 bulan, Saya selalu dipukul, Saya sabar..

Genap umur anak saya 9 bulan saya tak tahan dia Tendang saya macam Bola, Saya Minta crai lalu Jalan , Saya ke rumah nnek saya, Hingga lah sekarang Saya masih d rumah nenek saya, Dengan status yg saya sendri pun tak tahu, Bila saya jumpa dia minta cerai Dia tidak mahu tapi dia suruh saya kemas semua barang2 saya angkat kaki dari rumah tuh,

Dia suruh saya jalan tapi Dia selalu datang di rumah nenek saya merayu suruh saya balik Sama2 dia lagi, dia janji tidak pukul saya lagi, pasal dadqh tuh dia cakap, dia tak janji berhenti tapi dia Boleh rehat tak guna barang tuh. . Apakah Saya Kembali sama dia Atau Tinggalkan dia,